Nezaboravno okruženje i prekrasno iskustvo: Održan je sastanak dijeljenja nove verzije sastanka "uzgojnog liječnika"

Okoliš

14. travnja održan je novi sastanak za dijeljenje knjige nove verzije “uzgojnog liječnika” u Wuhan Central Book Cityju.Mjesto događaja bilo je puno sjedala, atmosfera je bila topla, a mnogi su roditelji odveli svoju djecu na sudjelovanje, a mnogi učenici iz medicinskih škola shvatili su.

“Liječnici bez granica” jedna su od najvećih svjetskih neovisnih organizacija za spašavanje.Žrtve za ratne, epidemije i prirodne katastrofe, hitne medicinske pomoći i pružanje osnovne medicinske i operacije za neka područja u kojima neke medicinske ustanove nisu dovoljne ili čak nedostaju, bolnice za obnovu i ljekarne, promičući prehrambene i zdravstvene programe i obuku lokalnog medicinskog osoblja.

Tri članova osoblja koji su ovaj put podijeljeni sudjelovali su u mnogim projektima spašavanja u Africi, Latinskoj Americi, Aziji i drugim mjestima.Chaixi, koja je sudjelovala u 5 spasilačkih projekata, predstavila je čitatelje da nije bila uočljiva ili neophodna u organizaciji “liječnici bez granica” -financijsko osoblje, pokazala je djelovanje projekta spašavanja iz metoda i karakteristika financijske profesionalne perspektive i podijelite svoje Životno iskustvo u različitim projektima širom svijeta.

Zhang Ziyang, ortoped iz bolnice Tongji, govori o iskustvu spašavanja žrtava potresa na morskom zemljištu.Zhang Ziyang prisjetio se da su ga tijekom prvog treninga Belgije “seniori” upozorili: “Liječnici bez granica” nisu mjesta kako bi izbjegli stvarni život.Iskustvo na Haitiju dalo mu je duboko razumijevanje toga.

Huang Yuan, koji se pridružio probojnom projektu “uzgojnog liječnika” za provođenje tuberkuloze i AIDS -ove terapije i istraživanja, vjeruje da je sudjelovanje u projektu spašavanja zapravo poboljšanje poslovne razine liječnika.U tim različitim projektima mogu se obratiti mnogim slučajevima u zemlji i naučiti iskustvo dijagnoze i liječenja liječnika u drugim zemljama.U isto vrijeme, budući da je regija u kojoj se nalazi projekt spašavanja često ograničena, liječnici moraju igrati subjektivnu inicijativu i poboljšati svoju sposobnost u takvom okruženju.

Prema Wei Baozhu, direktoru ureda u Pekingu u Pekingu, od 2012. godine, nakon objavljivanja “Napomena o uzgoju liječnika” u izdavačkoj kući s znanstvenom i tehnologijom, ova je knjiga postala važan prozor za sve sektore društva popularni.Nakon razumijevanja organizacije, neki su čitatelji aktivno radili i postali članovi “doktora bez doktora”.

Wei Baozhu rekao je da su na zahtjev čitatelja odlučili objaviti “bilješke bez granica” 12 godina kasnije.Zbog 12 godina, sve više kineskih spasilačkih radnika sudjelovalo je u projektu “Doctors Awned Borders”.Wei Baozhu nada se da će ova nova knjiga omogućiti više ljudi da razumiju “liječnike bez granica”.(Wuhan je objavio pjesmu reportera Tao Photography/Chen Liang Lu Jie)

Uredi: Dai Jingyi

[Izvor: Objavljeno Wuhan]