Chadian Street: Jačanje nadzora hrane prije festivala za izgradnju lažne dnevne linije za sigurnost hrane

Hrana

24. travnja, ured za nadzor nad nadzorom i administracijom u ulici Chadling Street Union, Ured za nadzor nad nadzorom Hangu Street, zajedno je lansirao svadbeni banket i razne inspekcije sigurnosti hrane. Standardi.

Tijekom procesa inspekcije, osoblje za inspekciju usredotočeno je na implementaciju više veza kao što su nabava hrane, prerade, skladištenja i skladištenja te dezinfekcije pribora , i držanje zdravstvenih certifikata itd. Sadržaj je provjeren.Službenici za provedbu zakona pronašli su probleme poput nepravilnih mjesta za pohranu i preradu hrane u dijelu sobe za vjenčanu večeru.Kao odgovor na ta pitanja, službenici za provedbu zakona iznijeli su mišljenja ispravljanja na licu mjesta i naredili relevantnim jedinicama da se ispravljaju na licu mjesta.U isto vrijeme, službenici za provođenje zakona također su promicali znanje o sigurnosti hrane u osobu zaduženu i zaposlenike vjenčane blagovaonice i poboljšali njihovu svijest i osjećaj odgovornosti.

Navodi se da će u sljedećem koraku ulica Chadang i dalje zajednički regulirati nadzor mjesta za večeru svadbenih banketa kako bi se osigurala sigurnost potrošača tijekom svibnja.U isto vrijeme, ulica Chadang također je pozvala potrošače da obraćaju pozornost na licence za sigurnost hrane i sanitarne uvjete mjesta pri odabiru večere za svadbene bankete kako bi zajedno održali sigurnost hrane.