Hunan: Do kraja 2030. godine nastoji prelaziti 500 turističkih kuća

Putovanja
China Net, 19. travnja. Nedavno je provincijski odjel za kulturu i turizam službeno objavio “nekoliko mjera za promicanje razvoja industrije turizma i smještaja visokog kvaliteta Hunana” (u daljnjem tekstu se naziva “16”).”Članak 16.” navodi da Hunan namjerava promovirati razvoj visoke kvalitete turističke smještajne industrije putem podrške politike, nagrada za financiranje, procjene zvijezda itd.
“Članak 16.” predlaže da do kraja 2030. godine postoji više od 450 turističkih restorana iznad tri -star -a provincije (uključivo) ili više, s 40 i više od 120 pet -zvijezda i četiri -zvijezdanog turističkog restorana. 500 je prekriveno potpunom pokrivanjem turističkih hotela s pet zvijezda.Pored toga, provincija Hunan također će stvoriti skupinu povremenih odmarališta i klastera za domaće kuće koji su integrirani s prirodnim krajolikom, hranom turizmom, crvenim turizmom, ruralnim turizmom, narodnom kulturom, vrućim izvorima i zdravstvenom skrbi.
U pogledu politike, “Članak 16.” predlaže aktivno podržavanje i usmjeravanje lokalnih samouprava kroz znanstveno planiranje, točnu promociju ulaganja, uvođenje preferencijalnih politika, povećanu podršku za financiranje itd. Lokalni restorani visoke kvalitete i robne marke s kulturnim karakteristikama Hunana.”Članak 16.” također je posebno spomenuo podršku jačanja korištenja zemljišta i jamči potražnju za razumnom konstrukcijom zemljišta za hotele visoke kvalitete za nedostatke; Granica između urbanog razvoja građevinsko zemljište sporadičnog grada koristi se za izgradnju turističkih i smještajnih objekata.
Što se tiče kapitalnih ulaganja, “16 članaka” dodijelit će 2 milijuna Yuan nagrada novoocijenjenom turističkom restoranu s pet godina i dodijeliti 500.000 Yuan Awards za turistički restoran s pet godina koji je prošao pregled evaluacije; Nagrada od 600.000 juana za nacionalni dom za putovanje A, i dodijelite nagradu za jedan vremenski prije 200.000 juana za nacionalno turističke domaćice koje su prošle evaluaciju.”Članak 16.” potiče gradove, prefekture, županije i gradove da pruže preferencije politika za smještajna poduzeća s godišnjim operativnim prihodima od više od 10 milijuna juana i godišnjim rastom prihoda od više od 10 milijuna juana.Pored toga, financiranje usmjerava financijske institucije za jačanje suradnje s turističkim i smještajnim kompanijama i uspostavljanje industrijskih kreditnih proizvoda povezanih s kreditom.(Izvor: Kineska mreža Autor: Wu Ceyin)
Izvještaj/povratne informacije