Posjetite prvih deset turističkih odredišta u Kini: jedno putovanje, uzmite ljepotu Kine

Putovanja

Kina je zemlja s dugom poviješću i sjajnom kulturom, s bogatim turističkim resursima.Od spektakularnog prirodnog krajolika do jedinstvenog kulturnog krajolika, od drevne tradicionalne kulture do modernog urbanog stila, Kina ima mnogo turističkih odredišta vrijednih putovanja.Slijedi preporuka najboljeg turističkog odredišta u Kini.

Peking: Glavni grad Kine, grad pun povijesti i kulture.Zabranjeni grad, Trg Tiananmen, Veliki zid itd. Moraju -posjetiti atrakcije.Osim toga, Pekingov Hutong Tour također je iskustvo koje se ne smije propustiti.

Xi’an: Kao jedan od važnih dana drevne kineske kulture, Xi’an ima mnoga poznata povijesna nalazišta i muzeje.Terrakote ratnici, velike guske pagode, kule sa satom itd. Dostojni su turneje.

Šangaj: Jedan od kineskih ekonomskih centara također je dinamičan i moderan grad.Bund, hram Chenghuang, Disneyland itd. Ne smijete propustiti.

Hangzhou: Poznat kao “Raj na zemlji”, ljepota i kulturna pozadina zapadnog jezera privukla je bezbroj turista.Osim toga, atrakcije poput hrama Lingyin i jezera Qiandao u Hangzhouu također su vrijedne posjete.

Chengdu: Glavni grad provincije Sichuan, grada punog života i hrane.Panda baze, drevna ulica Jinli, Kuanzhai Alley itd. Sve su atrakcije koje ne treba propustiti.

Guangzhou: Jedan od južnih ekonomskih centara u Kini također je grad prepun vitalnosti i kulture.Yuexiu Park, hram obitelji Chen i Tower Guangzhou sve su atrakcije koje vrijedi posjetiti.

Xiamen: Nalazi se u obalnom gradu u provinciji Fujian, s prekrasnim plažama i svježim zrakom.Gulangyu, Zengyu, Sveučilište Xiamen itd. Ne smijete propustiti.

Qingdao: Obalni grad u provinciji Shandong, s prekrasnim plažama i europskim zgradama.Osam daguana, mosta Trestle, Laoshan itd. Sve su atrakcije koje vrijedi posjetiti.

Sanya: Obalni grad smješten na otoku Hainan, s prekrasnim plažama i toplom klimom.Tianya Haijiao, zaljev Yalong, hram Nanshan itd. Ne treba propustiti.

Yunnan: Kina pogranična pokrajina jugozapadna ima mnogo jedinstvene etničke kulture i prirodnih krajolika.Drevni grad Lijiang, drevni grad Dali i planina Yulong Snow sve su atrakcije koje ne treba propustiti.

Navedeno je preporuka najboljeg turističkog odredišta u Kini.Tijekom putovanja možete odabrati prema svojim interesima i vremenskim aranžmanima.Istodobno, također se preporučuje da dobro učinite unaprijed putovati kako biste shvatili vrijeme otvaranja atrakcija, cijene karata i drugih informacija kako biste osigurali da je vaše putovanje glatko i ugodno.

Uz gore spomenute turističke destinacije, u Kini su i mnoga druga mjesta koja vrijedi posjetiti.Na primjer, remen krajolika rijeke Qinhuai može cijeniti šarm drevne prijestolnice; Songshan Shaolin hram može doživjeti tradicionalnu kinesku kulturu borilačkih vještina;

Tijekom putovanja, osim što se divi ljepoti, ujedno je i ugodna stvar za kušanje lokalne hrane.Kultura hrane širom Kine ima svoje karakteristike, poput vrućeg lonca u Sichuanu, jutarnjeg čaja Guangdonga, začinjenih jela Hunana i Šangaja Xiaolongbao.U isto vrijeme, možete razumjeti i lokalnu kulturu i lokalne običaje kroz sudjelovanje u lokalnim narodnim aktivnostima i festivalima.