Pomaže otvoriti misteriju izvora svemirske energije.

Znanost
Reporter CCTV -a saznao je iz Nacionalnog opservatorija Kineske akademije znanosti da je upotreba bogatih podataka o brzini China Eye, i istraživača Li Yan -a, Nacionalnog opservatorija Kineske akademije znanosti, navela tim da predloži novu analizu Struktura “Pincus-Lyaponov faza”, što je slučajno kvantificiranje izbijanja. Zemljotres brzog radio nasilja.Na temelju nove fazne karte, tim je utvrdio da je brzo radio nasilje u vremensko-energetskom dvostrukom prostoru uzvodno blizu takozvanog smeđeg pokreta, što pokazuje veliku slučajnost.Isti nepredvidivi potresi i sunčeve mrlje pokazuju daleki kaos.Visoka slučajnost brzog radio nasilja može se formirati kombiniranjem više mehanizama ili višestrukih pozicija lansiranja.Snažna mogućnost promatranja China Eye -a China Eye Fast kombinira inovativne metode analize.Ovaj je istraživački rad objavljen kao naslovnica 12. travnja 2024. godine, Peking Time, “China Science and Technology Journal Izvrsni akcijski plan” Sveobuhvatni časopis “Science Bilten”.
Brzi radio burzi (FRBS) je kratka i snažna erupcija radio vala iz dubokog u svemiru.Baš kao i njegovo ime, brzo radio nasilje može pustiti ogromnu energiju u tisuću sekunde, što je dovoljno za pokretanje ljudskog društva u trilijunu godina.Prvi put 2007. godine otkrio je brzo radio nasilje, privukao je pažnju znanstvenika širom svijeta zbog svoje misterije i snažnosti, a osvojio je nagradu Shawiyu Astronomiju 2023. godine.Međutim, do sada ne znamo kako se pojavljuju ta moćna energija, a rješavanje takve misterije može nam pomoći da napravimo velike proboje u astronomiji, pa čak i osnovnoj fizici.
Iako nije moguće znati kako se izdaje brzo radio nasilje, on može barem pogoditi da je njegov izvor tako prikupljeno gusto nebesko tijelo koje sadrži visoku gustoću energije, poput neutronskih zvijezda ili crnih rupa.Znamo da će signal neutronskih zvijezda Zemlja redovito skenirati poput svjetionika, što je vrlo stabilno.Ako se tako brzo emitiraju tako nebeska tijela, može li se vidjeti da se signal brzog radio nasilja koji se redovito pojavljuje?Šteta je što su u mnogim prošlim studijama svi napori na pronalaženju brzog radio nasilja od milisekundi do sekundi uspjeli.To zahtijeva da razmotrimo metodu pokretanja brzog radio nasilja.
Celestials također imaju nepredvidive i naizgled kaotične procese oslobađanja energije, kao što su Star zemljotresi i zemljotresi.Gusto nebesko tijelo, posebno magnetska zvijezda s ekstremnim magnetskim poljem, smatra se mogućim mehanizmom okidača za brzo radio nasilje.Kaos je nepredvidiv, ali nije potpuno slučajni.Nakon vrlo snažnog potresa, relativno slabi zatezanje često prati više.To pokazuje da su vrijeme i energija potresa povezani, nisu potpuno slučajni.Prethodno pretraživanje ciklusa ne može otkriti odnos između dva osnovna fizička parametra vremena i energije.
Slučajni događaj, poput bacanja kovanice, nepredvidiv je i stabilan.Ne možemo predvidjeti sljedeće ili sljedeće rezultate na temelju prednje i stražnje strane koje smo bačeni.U skladu s tim, sustav kaosa, poput klime, izgleda kao slučajni proces, ali njegova nepredvidivost s vremenom raste.Gledajući u nebo, sljedeću sekundu možete predvidjeti.No, najbolji sustav predviđanja za cijelo čovječanstvo također je teško precizno predvidjeti vrijeme nekoliko tjedana i mjeseci nakon nekoliko mjeseci.Što je duže vrijeme, to je veća točnost karakteristike sustava kaosa.
(CCTV Reporter Shuaijun Quan Chu Erga)
Izvor: CCTV vijesti
Izvještaj/povratne informacije