1. svibnja Domaće turističke destinacije u Hangzhouu na četvrtom mjestu, a popularno odredište u zemlji zauzeto je šesto mjesto

Putovanja
CHAO News Reporter Ma Yan
Prošle godine, turisti na raznim mjestima, broj turista i broj potrošnje turizma dosegao je veću vršnu vrijednost.U svibnju ove godine, turistički entuzijazam postigao je stalni rast na temelju visokog.Prema podacima CTRIP -a, popularnost domaćih hotela i pretraživanja zračnih karata povećala se neznatno u godini -godišnjoj godini, a ulazna popularnost ulaznica za izlazne zrake značajno se povećala za 56% -godišnje -za -godišnje.
U pogledu cijena putovanja, od 15. travnja, popularne rute kao što su Guangzhou-Beijing, Chengdu-Hangzhou, Peking-Chengdu, itd. U porastu su oko 10 % u godini. , Tianjin -Chengdu, Peking -sanya Cijena zračnih karata značajno je pala, godinu dana -godišnjeg smanjenja od oko 30 %.Iako je ukupna prosječna cijena domaćih zračnih karata neznatno smanjila godinu dana, to je bilo oko 40 % od Qingming Holiday -a ove godine.
Hangzhou je na četvrtom mjestu u Hangzhouu na domaćem turističkom odredištu
Rast tržišta turizma u maloj županiji je očit
Iz perspektive cjelokupne situacije u rezervaciji, Peking, Šangaj, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou i Changsha su prvih deset popularnih turističkih odredišta tijekom praznika svibnja.Među njima je Hangzhouov glavni izvor Šangaj, Peking, Ningbo, Nanjing i Suzhou, a omiljena turistička odredišta Hangzhoua su Šangaj, Peking, Nanjing, Chongqing, Changsha.
S poboljšanjem infrastrukture na raznim mjestima i poboljšanjem mogućnosti prijema turizma, sve je više turističkih odredišta za potonuće tržište.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan i drugi gradovi postali su najbrži gradovi na trenutnom praznu svibnja.”Semporna Naipin” Weihai, “jugoistočna Azija Hirai” Xishuangbanna i druga mjesta u CTRIP -u u Ctrip -u također su se značajno povećale.Nedavno je Ctrip održao sastanke u industriji u Yanchengu, Quanzhouu, Anshanu i drugim mjestima kako bi dodatno promovirao razvoj Shen -ovog turističkog tržišta.
Četiri i ispod gradova, posebno županijska turistička tržišta (županijski i županijski gradovi), značajno su se povećala, donoseći nove priraste.Prema podacima CTRIP -a, narudžba narudžbe u županijskom hotelu tijekom praznika u svibnju povećala se za 68% -godišnje -godišnje, a narudžbe ulaznica u slikovitim spotovima porasle su za 151% -godišnje -godišnje, a stopa rasta veća nego nacionalno tržište.Tumuk, Baoshan, Huaihua, Chifeng, Hetian, Heze i ostali gradovi s zračnim lukama podružnice znatno su povećale rezervacije ulaznica u godini, a većina ih je prelazila 50 %.
Fujian Pingtan, Guangxi Yangshuo, Zhejiang Anji, Jiangxi Wuyuan, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing, Shangri -La, Yunnan, Yunnan, i DUnnan, i Dunnan, i Dunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, Yunnang, i dUnnanga, i dUnnan.Među njima je Fujian Pingtan u lipnju priredio prizor iz snova “Plave suze”, a mnogi će turisti otići u “jurnjave suze”.
Dok je privlačio strane turiste, potrošnja turizma lokalnih stanovnika također se brzo povećala.Tijekom odmora u svibnju, četvrti i ispod naredbi za rezervaciju turizma u gradovima porasli su za 140%-tno -godišnje, a također je osvojio nacionalno tržište, a povećanje je bilo znatno veće od gradova prvog i drugog i drugog.
Popularno odredište u zemlji Hangzhou zauzeo je šesto mjesto u Hangzhouu
Volumen rezervacije izlaza Hangzhou
U pogledu odlaznih putovanja, Japan, Tajland, Južna Koreja, Malezija, Singapur, Sjedinjene Države, Indonezija, Australija, Francuska i Vijetnam popularne su izlazne zemlje.Saudijska Arabija, Katar, Uzbekistan, Tadžikistan i drugi nacionalni nalozi povećali su se više od nacionalnih naloga “pojasa i ceste”.Do sada, međunarodni brodovi za krstarenje odlazeći od 1. svibnja Šangaj i Xiamen u osnovi su rasprodani, a narudžba GMV -a dosegla je više od 1,5 puta više od istog razdoblja u 2019. godini.Volumen rezervacije odlaznih obilaska Hangzhoua porastao je za 110%-tno -za -godišnje.
U pogledu turneje, u svibanjskom odmoru, redoslijed rezervacije ulaznih turneja porastao je za 130%-tno -godišnje. Australija, Rusija, Francuska.Domaće destinacije koje inozemni turisti poput uključuju Šangaj, Peking, Guangzhou, Chengdu, Qingdao, Hangzhou, Chongqing, Shenzhen, Xi’an i Kunming.Među njima je volumen rezervacije ulaznih turneja Hangzhou porastao za 163% -godišnje -godišnje, a njegov glavni izvor ulaska bio je Japan, Sjedinjene Države, Malezija, Kanada i Južna Koreja.
45% obiteljskih obitelji iznajmljujući se 45%
Svibanjski dan odmor, Gospodine, opustite se
U svibnju su u cijeloj zemlji postojale ugodne klime, prikladne za roditelje i obiteljsko putovanje.Podaci o iznajmljivanju automobila Ctrip, obiteljska putovanja čine 45%.
Većina turista ima opuštenije turističke projekte.
Sve se više i više ljudi počelo pridružiti redovima samo -vožnje i cijenili krajolik na putu.Tijekom svibnja dana, naredbe za iznajmljivanje domaćih automobila Ctrip, povećale su se za 40%-tno -godišnje, od kojih su novi kupci činili 42%, naredbe za samostalno iznajmljivanje automobila u inozemstvu povećale su se za 132% -godišnje -godišnje -i nove kupce, i nove kupce činilo 60%.Urumqi, Yining, Chengdu, Sanya, Kashgar, Šangaj, Šangaj, Xining, Lanzhou, Kunming i Haikou popularne su destinacije vožnje Wuyi.Yantai, Datong, Taiyuan, Ningbo, Hulunbuir i druga mjesta su tamna destinacija konja koja su narasla brže od godine -Naredba o najmu automobila.Sjeverozapad, jugozapadni, hainan i druge ključne rute za samostalno pokretanje dočekaju turisti. 60%-tno -os -godišnje.
Čak i ako su u inozemstvu, turisti više ne žure s kupnjom i kupnjom, već zakažite sastanak s lokalnim vodičem kako biste slijedili korake “lokalnog stanovništva” i iskustva: doživite pustinjski pijesak u Dubaiju, posjetite park u Osaki i jedan -Day Tour u Kuala Lumpuru.U prvoj polovici travnja broj lokalnih naloga za vodiče u inozemstvu na platformi CTRIP porastao je za 60%-tno -godišnje, a očekuje se da će se razdoblje godine -na -dostavi povećati za 90%.Bangkok, Phuket, Dubai, Osaka, Kuala Lumpur i Hong Kong najpopularniji su sastanci za odlazni vodič, a neki vodič o odmoru u svibnju je pun.
“Navedite izvor”
Izvještaj/povratne informacije