Tržište kulturnog turizma poraslo je, s više od 1500 velikih obilaska grupa "Vidjele Qingdao na moru"

Putovanja

Qingdao Daily/Guanhai News, 18. travnja.

Kako bi omogućili turistima širom zemlje da bolje posjete Qingdaov pogled na Sea, Ocean Group, podružnica Qingdao Tourism Group, surađuje s velikim dobro poznatim turnejskim grupama na raznim mjestima za suradnju jedni s drugima i osvajanje -win.Na dan turneje, turisti su se ukrcali na “Qingdao zvijezdu” i “Blue Ocean Pearl” u serijama. kut.Turisti su pokupili svoje mobilne telefone kako bi snimili ovaj prekrasan trenutak i pohvalili put turneje.

“Danas vozimo” autobus za cvjetanje trešanja “. Vrlo je posebno uživati ​​u gradu iz mora. Snimio sam posebnu fotografiju.”

Obožavatelji Qingdaoa, morski povjetarac je pijan.Kroz dan posjeta, turisti iz cijele zemlje imaju intuitivniji osjećaj za morski turizam Qingdao, diveći se veličanstvenom pogledu na more na Qingdao.U sljedećem koraku, Ocean Group, podružnica Qingdao Tourism Group, nastavit će lansirati bogatiju liniju turističkih proizvoda kako bi poboljšala kvalitetu turističkih usluga, privući turiste u Qingdou, dodatno proširiti tržište turizma u Qingdaou i postaviti temelje za temelj Sljedeće sezone turističkog vrha 1. svibnja.(Qingdao Daily/Guanhai novinar Ma Xiaoting/Wen Wang Lei/Slika)