Dai Bin, dekan Kine Institut za istraživanje turizma: Zadovoljstvo turista temelj je stajališta

Putovanja
Jugoistočna mreža izvijestila je 20. travnja (Fujian Daily Reporter Guo Bin)
“Kvaliteta razvoja turizma je visoka ili ne, i moramo slušati ono što kažu turisti.” , otvorio svoj um.
Kao glavni osnivač podatkovnog centra Ministarstva kulture i turizma, Dai Bin nije prvi put da je stigao u Fujian.”Svaki put kad dođem u Fujian, uvijek postoji mnogo novih dobitaka. Ovaj put mogu osjetiti da je pod vodstvom odbora za pokrajinske pokrajinske stranke i pokrajinske vlade stvaranje članka o turističkom odredištu u svijetu počelo razbiti problem .
Dai Bin vjeruje da visina razvoja lokalnog turizma nikada ne ovisi o snazi ​​nekolicine ljudi, već o temperaturi većine uobičajenih usluga ljudi.”Naš cilj razvoja turizma je kako omogućiti više običnih ljudi da uživaju u pravu putovanja. Bez takvog razvoja koncepta, tržišna zaklada za izgradnju turističkog odredišta u svijetu vjerojatno će se tresti. U procesu visokog – Razvoj kvalitete i izgradnja turističke destinacije u svijetu, moramo obratiti pažnju na slušanje glasa turista. “
“Za to vrijeme često me pitaju mediji. Nakon Zibo, Irina i Tianshui, gdje je sljedeće žarište putovanja? Rekao sam da ne znam, ali mogu reći da sve dok mogu tretirati svakog turista u a Topao i iskren stav, mogu shvatiti njegove potrebe i raditi dobar posao putovanja istovremeno -uzgoj imidža, izgradnju infrastrukture, izgradnja javnih usluga i poslovno okruženje, to će definitivno postati sljedeća internetska slavna osoba . “Rekao je Dai Bin.
Izvještaj/povratne informacije