Turizam | 30 najcjenjenijih turista u Kini, koliko ste se udarali?

Putovanja


Koliko udarate u 30 najcjenjenijih turističkih odredišta u Kini?


Moja zemlja ima ogromnu oštrinu, s mnogim povijesnim spomenicima i slikovitim spotovima, a svako slikovito mjesto ima vrlo različit stil.

Slijedi “30 najcjenjenijih turističkih odredišta u Kini” koje je odabrao časopis National Geographic.

1. Nara travnjaka

Slika dolazi s interneta

Nalati travnjak nalazi se na nalatimskom travnjaku u okrugu Xinyuan, prefekturi Yili, Xinjiang. Travnjak prekrasan.Prekrasni travnjak kombinirano je s lokalnim kazahtskim narodnim običajima kako bi postali poznato turističko turističko odmaralište u Xinjiangu.


Drugo, kakao sili

Slika dolazi s interneta

Qinghai Coco Xili Nacionalni rezervat prirode nalazi se na zapadu Yushu Tibetanske autonomne prefekture, provincija Qinghai, to je prirodna rezerva s boljim očuvanjem izvornog ekološkog okruženja u svijetu u ranom 21. stoljeću.


Treće, Guilin Lijiang

Slika dolazi s interneta

Područje Lijiang Scenic najveće je i najljepše kamene krajolike na svijetu.Krajolik je prekrasan, planine i rijeke su prekrasne, a špilja je prekrasna.


Četiri i tri vrha vrha

Slika dolazi s interneta

Vrh slikovitog područja s tri klisure nalazi se na vrhu planine Chichen, iznad vrata.Najviši na najvišoj sceni je 1388 metara.


5. Suzhou Garden

Slika dolazi s interneta

Opći pojam kineskih klasičnih vrtova smješten u gradu Suzhou, provincija Jiangsu.Suzhou klasični vrtovi pronašli su proljeće i jesensko razdoblje, razvijeni u dinastijama Jin i Tang, prosperitetni u dinastiji pjesme i prosperitet u dinastijama Ming i Qing.Suzhou je poznat kao “Grad vrta” i ima jedinstveni povijesni status i veliku umjetničku vrijednost u povijesti svjetskog vrtlarstva.


Šest, selo de Tammel Miao

Slika dolazi s interneta

Selo De Cuba Miao je selo Decun, grad Datthachi, grad Jishou, prefektura Xiangxi, provincija Hunan. Sezona su poput proljeća, klima je ugodna, a postoje i bogate životinjske i biljne resurse.Prirodni krajolik je vrlo lijep i šarmantan.


Sedam, selo Chengkan Bagua

Slika dolazi s interneta

Chengkankuov poznati Longxi ima povijest više od tisuću godina.


8. Kuragang Sun Snow Mountain

Slika dolazi s interneta

Planina Kuragang Ri Xue nalazi se u okrugu Lota, južno od Tibeta, a poznata je i kao jedna od “četiri planine Velikog boga” u središnjem Tibetu.Sredinom aprila svake godine, Južna dolina pokazuje crvenu mangrovu zelenu, a šareni leptiri lete, što je vrlo atraktivno.


Devet.

Slika dolazi s interneta

Kunming Dianchi National Tourism Resort jedno je od dvanaest nacionalnih turističkih odmarališta koje je Državno vijeće odobrilo u listopadu 1992., a jedinstven je u dvanaest nacionalnih turističkih odmarališta u cijeloj zemlji.Postanite mjesto za Bidu i prvi izbor u kući i inozemstvu.


Deset, Taihu

Slika dolazi s interneta

Scenično mjesto Taihu nalazi se u središnjem dijelu delte rijeke Yangtze.


Jedanaest, planina Qingcheng

Slika dolazi s interneta

Područje planine Qingcheng nalazi se na jugozapadu grada Dujiangyan, grad Chengdu, provincija Sichuan. Show of Emei i borilačke vještine.


Dvanaest, Yulong Snow Mountain

Slika dolazi s interneta

Yulong Snow Mountain u Naxi se naziva “Oulu”, što znači “Tianshan”.Njegovi trinaest snježnih vrhova su beskrajni, poput “zmaja” koji leti, tako da se naziva “yulong”.U svibnju 2007., Yulong Snow Mountain ocijenjen je kao prva turistička atrakcija 5A u zemlji.


Trinaest, Nanxun drevni grad

Slika dolazi s interneta

Drevni grad Nanxun nalazi se u okrugu Nanxun, grad Huzhou.Tijekom dinastije Ming i Qing, bio je to poznati grad Jiangnan Lishi.Poznat kao “stanje kulture” i “rodni grad poezije”.


14. Jezero Dongtai Jinaer

Slika dolazi s interneta

Jezero Dongtai Kanier, u gradu Gelmud, u bazenu Chaidama, bazen jezera je četvrti odjel za akumulaciju poplave, nakupljanje vjetra i gline jezera i kemikalije.


Petnaest, Zhenyuan drevni grad

Slika dolazi s interneta

Drevni grad Zhenyuan je grad pod nadležnošću okruga Zhenyuan, autonomne prefekture Miao i Dai u Guizhouu, provincija Guizhou.Dva grada u drevnom gradu sagradila je dinastija Ming, a neki gradski zidovi i vrata još uvijek postoje.Broj drevnih zgrada, tradicionalnih kuća i povijesnih dokova unutar i izvan grada.Istodobno, drevni grad Zhenyuan je kultura kulture muzeja kulture u planinama Kine, a vrijednost ukrasnih i znanstvenih pregleda visoka je.


16. Grad Furong

Slika dolazi s interneta

Okrug Yongshun, smješten u okrugu Yongshun, autonomna prefektura Xiangxi Tujia Miao, provincija Hunan, snimala je film “Furong Town” adaptiran iz romana “Furong Town”.Furong je drevni grad s poviješću od dvije tisuće godina.


Sedamnaest, Zhongshan mauzolej

Slika dolazi s interneta

Mauzolej Zhongshan nalazi se na scenskom mjestu Bzhan Mountain u južnom podnožju planine Zijin u okrugu Xuanwu, Nanjing.


18. Jinggangshan

Slika dolazi s interneta

Sceničko područje Jinggangshan u gradu Ji’an nalazi se na granici Hunan East i Jiangxi. Obrazovna demonstracijska baza i kineska prvih deset izvanrednih baza za socijalno obrazovanje.


19, Šangaj Bund

Slika dolazi s interneta

Smještena na obalama okruga Huangpu, okrug Huangpu, Šangaj, plaža Huangpu povijesna je i kulturna četvrt u Kini.Od 1844. godine (dvadeset i četiri godine Qing Dao Guang -a), Bund je klasificiran kao britanska koncesija, postajući istinski prikaz polja Šangaja u Oceanu Shili, i polazište starog Šangajskog koncesije i cijelog Šangajskog modernog grada.


Dvadeset, drevni grad Zhouzhuang

Slika dolazi s interneta

Drevni grad Zhouzhuang nalazi se na jugoistoku grada Suzhoua.Na rijeci se nalazi 14 drevnih kamenih mostova u dinastijama Yuan, Ming i Qing, a više od 60%stambenih kuća i dalje čuva arhitektonski stil dinastija Ming i Qing.


Dvadeset i jedan, Jingdezhen

Slika dolazi s interneta

Jingdezhen City, alias “Porculanski kapital”, grad prefekture u provinciji Jiangxi, svjetsko je porculanski glavni grad.Tijekom Republike Kine, Foshan, Hangkou, Hubei i Henan Zhuxian također su nazvani četiri glavna grada u zemlji.


Dvadeset i dva, Hengshan

Slika dolazi s interneta

Hengshan Scenic Spot, smješten u okrugu Nanyue, grad je taoizam glavni tok. Demonstracijsko mjesto za nacionalnu civiliziranu scensku turističku zonu i nacionalno turističko područje AAAAA -nivoa.


Dvadeset i tri, Dongjianghu

Slika dolazi s interneta

Scenska turistička zona Dongjiang nalazi se u gradu Zixing, provinciji Hunan.Turistički resursi su jedinstveni.


Dvadeset četvrto, kangding

Slika dolazi s interneta

Nalazi se u okrugu Kangding, Ganzi Tibetanska autonomna prefektura, zapadna provincija Sichuan.


Dvadeset i pet, Yang Zhuo Yongcuo

Slika dolazi s interneta

Poznat i kao Yanghu Yongcuo.Neki su se nazvali Yanghu (ne Yanghu u sjevernom Tibetu).


Dvadeset i šest, hram Jokhang

Slika dolazi s interneta

Smješten u središtu Lhasa Starog grada, to je tibetanski budistički hram.Hram Jokhang integrira arhitektonski stil Tibeta, Tanga, Nepala i Indije i postao je vječni model tibetanskih vjerskih zgrada.Tamjan hrama traje cijeli dan, a postoje mnogi vjernici.


Dvadeset i odsežan, polumjesec

Slika dolazi s interneta

Nalazi se na jugu grada Dunhuanga, provincija Gansu, uključujući planinu Mingsha.Planina Mingsha udaljena je 5 kilometara od južnog predgrađa Dunhuang -a, a nazvana je po potezima pijeska.Planina Mingsha akumulirana je za tekući pijesak, dijeljenje, žuto, zeleno, bijelo i crno.


Dvadeset i osam, planina Sanqing

Slika dolazi s interneta

Nalazi se na sjeveroistoku grada Shangrao, provincije Jiangxi.Scenska mjesta uključuju Nanqing Garden, West Coast, Sanqing Palace, Jiyunling, Yujingfeng, Sunshine Coast, Yu Lingguan, Sandongkou, Bingyu Cave, Shigu Ridge Top 10 Scenic Područja.


Dvadeset -nista, planina Yundai

Slika dolazi s interneta

Smještena u okrugu Xiuwu, gradu Jiaozuo, provincija Henan, popularna je znanstvena ekološka turistička atrakcija koju karakterizira vodeni krajolik planina Taihang, s konotacijom geološke geološke geologije i povijesne kulture, i znanstvene vrijednosti i adetske vrijednosti .


Trideset, Jiayuguan

Slika dolazi s interneta

Jiayuguan, poznat kao “prvi Xiongguan na svijetu”, nalazi se usred zapadnog 5 kilometara na zapadu od grada Jiayuguan, provincija Gansu.Jiayuguan je transportna tvrđava drevne “svilene ceste”.


izvor:Potražite trag 



Pretplatni brojId: tecly001
Službena web stranica (Vladino izdanje) http://wgloj.smx.gov.cn
(Kineska slikarska verzija E -Commerce verzija Panorama) www.smxly.com
Adresa: br. 14, Laoshan Middle Road, Sanmenxia City: 472000
Tel: 0398-2169001;Žalba Tel: 0398-2169000
Pošaljite poštanski sandučić:
[email protected]