Što je obrazovanje?Kako razumijete obrazovanje?

Obrazovanje

Kako educiramo dijete?

Prvo, fokus djece starije od 0-6 godina nije “učenje i slikanje”, već razumijevanjem metoda kreativnih i mogućnosti raznih materijala za igranje materijala i uzgoja umjetnosti i hrabro izražavaju svoje ideje.Slijedeći zakone razvoja i rasta djece, oni polako razumiju kako promatrati stvarno vrijeme tako utemeljenih “lijepih” djela “u očima naših odraslih”.Stoga naše aktivnosti ne slikaju, ali u procesu će se svidjeti odraslima i djeci, umjetničke majke naporno su radile kako bi se pratili svoju djecu da se zajedno igraju. biti poštovan i zaštićen u pozornici

Drugo, djeca apsorbiraju mentalne umove u dobi od 0 do 6. Uključuju sve u okruženju poput kamere, tako da je okoliš odraslih trebao biti pripremljen za djecu.Čak je rekao: Štitimo djetetovo tijelo i moramo zaštititi srca djece.Šala za odrasle, nehotice, može donijeti drugačiju tumačenje djetetovom mozgu.

Treće, najbolje obrazovanje je zaista tijelo za tijelo, a ne pripovijedanje

U ranoj fazi djeteta, prije 6. godine, razvoj mozga za djecu bio je na brzom razvoju akcijskog razdoblja, a ujedno je to bio i mozak mozga koji smo obično rekli.Demonstracije odraslih kroz fizičku snagu najugroženije su djeci.U ovoj dobi, pogrešna metoda obrazovanja je da se odrasli nisu preselili, a teorija je gomila teorija.

Akcija je proces tijela, a mišići su također pamćenje.

Dječje logično razmišljanje mora biti nakon osam godina, tako da mala djeca koriste previše načina propovijedanja kako bi poremetili ritam razvoja ljudskog života.U svom dugoročnom promatranju kontakta otkrio sam da teorije roditelja jedan set obitelji lako može utjecati na izvorni životni temperament djece ili učiniti da se djeca lako ustručavaju, postanu kontradiktorna samo -smetanje, utjecati na sposobnost izbora djece itd.Jer te teorije nisu razmišljanje o internalizaciji djece u život, već zvuk smetnji.

Četvrto, obrazovanje služi tri različite osobe:

Prvo, poboljšanje kvalitete obrazovanja služi kvaliteti obitelji s visokim udjelom.Kvalitetno obrazovanje ne može biti popularno.Zbog toga se elitno obrazovanje ne može popularizirati, iako je vrlo dobro i vrijedno.Elitno obrazovanje njeguje dječju slobodnu osobnost i duh slobodnog razmišljanja.Stoga ne možete previše uzgajati.

Drugo: Druga potreba za obrazovanjem u budućnosti je služiti potrebama talenata viših znanstvenih i tehnoloških inovacija, nazvanih visoko znanstveno i tehnološko obrazovanje.MIT -Mit, MIT, Stanford te vrhunski znanstveni i tehnološki talenti obučeni na vrhunskim sveučilištima poput Kalifornijskog sveučilišta.Ovo je visoko znanstveno -tehnološko obrazovanje.Ako to ne kažete, ali serijski trening i zahtjevi su visoki.

Treće obrazovanje je javna škola u ime obrazovanja.U stvari, to nije obrazovanje.

U stvari, cijeli proces školskog obrazovanja u ljudskom životu samo je dio toga.Također je dio materijalnog okruženja i literata.Elitni ne -ele nisu samo jedan ili dva faktora.

Peto, poštujte prve vremenske vrste svakog života i pružite zaštitu okoliša i pomoć rastu, to je dovoljno!

“Osjetljivo razdoblje” odnosi se na razdoblje u kojem je nalog za učenje i obuku relativno jednostavan, a osjećaj razvoja reda relativno brz. Redoslijed stvari i postupno postupno postupno i postupno postupno postupno.

Talijanski odgajatelj u ranom djetinjstvu Mengtai vjeruje da postoje dvije različite vrste djece, jedna je “vanjska”, to jest “iskustvo narudžbe” njegovog okruženja; Relativni položaji svih dijelova i ovih dijelova.Iako su dva reda podijeljena na vrste, suština je slična.

Djetetovo “iskustvo narudžbe” vanjskog okruženja uglavnom se očituje na pravom mjestu.Kroz promatranje možemo pronaći zanimljive pojave: kada je predmet smješten na neprimjereno mjesto, a dijete ga otkriva, dijete će ga staviti na mjesto gdje ga treba smjestiti.Kao što je: komad sapuna se postavlja na perivo i ne postavlja se u kutiju sapuna. Staro dijete će na njega obratiti pažnju. … Potražnja djeteta za “vanjskim redoslijedom” je poput prirode.

Osjetljivost na “unutarnji red” svojevrsni je uvid i instinkt da postavi temelj za stvaranje svijesti.Danas lako možemo dominirati našu racionalnost, volju i mišiće.Međutim, kada se ta osjetljivost također uništi, nakon što se dijete omeće, dijete će osjetiti osjećaj sigurnosti, tjeskobe i temperature.Na primjer, u knjizi “Tajna djetinjstva”, Montessori je dao primjer.Djeca koja su navikla na male krevete s ogradom plakat će na velikom krevetu zbog straha.

“Iz iskustva se saznajemo da se prilikom obrazovanja djece ne smijemo rangirati među najboljima. Naprotiv, naglašavajući njegovu suprotnu stranu, to jest, naglašavajući najbolje ili ekskluzivno da budemo najbolji način. Mnogi su bez nadzora. Vjerujem svima je dovoljno. Prvo.

Ako naše obrazovanje samo obraća pažnju na poticanje djece da se prvo bore, tada će ova obrazovna metoda definitivno izazvati prilično loše posljedice.Djeca obratite pažnju samo na sebe, a brinu se o tome hoće li drugi nadmašiti svaki dan jedan od njih. , pa je očajnički nadmašio sve poput akceleratora. Naravno, ako nikada niste naučili kako slijediti različite nastupe ljudi, da biste prosuđivali njegov um, tada obično ne primjećujete ove detalje života.”

Šest, pravo obrazovanje je svaki dan topao život, dijeljenje radosti, ohrabrenje gubitka, utjecaj načina života, primjer, na primjer, buđenje druge duše drugoj duši. život.

Obrazovanje je,

Ne trčite s drugima,

Također može doći do kraja;

Obrazovanje je,

Ne brini,

Odrasti polako;

Obrazovanje je,

Gubiti vrijeme u

Lijepe stvari;

Obrazovanje je,

Svako drugačije dijete

Postoje jedinstvene boje;

Obrazovanje je,

Idete dalje

Pozdravit ću i razveseliti za vas;

Obrazovanje je,

Poklonite glavu i poljubite malo cvijeta,

Također se sagnula da razgovara s cvijećem;

Obrazovanje je,

Ako imate rubove i rogove,

Obavezno zasjajte;

Obrazovanje je,

Vodite puž da prošetate;

Obrazovanje je,

Ne označava svoje dijete.

Sedma, najveći nesporazum obrazovanja je: uložio je veliku količinu novca za skupljanje resursa za djecu, sve učenje klavira, ples, engleski, slikanje, govore itd. U stvari, sve su to na tehničkoj razini.

Prvo, osoba nema straha i očekivanja, a srce je slobodno.Prije nego što sam imao previše očekivanja i straha, imao sam različite umove, podijelio um i um, zbunio srce i zbunio vani.Kroz alkemiju Lingnuo, emocije postaju sve tanje i sve snažnije.Ne bojim se raspoloženja svog muža, niti se boji da se moj suprug žali da se ne educiram dijete. Nakon što je pregazio.

Drugo, ljubav se ne povećava, a problem se neće promijeniti.U početku sam upotrijebio način da se propovijeda kako bih se nadao da će se dijete promijeniti, nije bilo učinka, a odnos roditelja -djece bio je vrlo ukočen.Kasnije, jer je moj sin otišao raditi domaću zadaću, povezan sam sa svojim tinejdžerom iz djetinjstva.Manman, imam i nevolju, razumijevanje, prihvaćanje i ljubav prema svom sinu.Najveća ljubav dopušta i prihvaća.Njegov je sin dopustio i prihvatio njegovu psihološku prehranu.(Rekao je, ako ne želi ići u školu i ubiti ga, neće ići.)

Treće.Jer kroz alkemiju, kad volim sebe, mogu voljeti svog muža.Njegov sin je dobio moju ljubav i mogao je doći do oca.Ovo je tako -prikupljena tišina.

osam.Stroga kazna obrazovanja

Prvo, ogorčenje, “Ovo je nepošteno! Ne mogu vjerovati odraslima!”

Drugo, osveta, “Pobijedili su ovaj put, ali ja ću ga povući natrag!”

Treće, pobuna “Želim to učiniti kako bih dokazala da to ne moram raditi prema njihovim zahtjevima.”

Četvrto, povlačenje

Peto, prikriveno, “Nikad ga neću dopustiti da ga uhvati sljedeći put.”

Šesta, inferiornost “Ja sam loše dijete

Ukratko: Ono što doista dopušta da dijete pobijedi je: djetetova snažna volja, samopouzdanje, neovisno razmišljanje o sebi, neovisnosti i ispravno razumijevanje društva i ljudske prirode.