Razgovor -Što je obrazovanje?

Obrazovanje


Što je obrazovanje?

Obrazovanje

Obrazovanje nije kanta vode,

Umjesto toga, zapalite vatru.

Obrazovanje je drvo koje trese drvo.

Obrazovanje je oblak koji gura oblak.

Obrazovanje je duša koja budi drugu dušu. 

Obrazovanje je savjest društva,

Obrazovanje je ljubav i odgovornost.



Nešto

razgovor

podučavati

Školovati

Obrazovanje može biti nehotice mali trenutak


Obrazovanje jeRastiSuštinaIz perspektive obrazovanja nisu odrasli koji nisu odrasli. moguće.



Obrazovanje bi trebalo omogućiti da svima postane zdrava, umjesto da prisiljavaju djecu da prihvate strano znanje i moralne potrebe. slobodno rasti.




Kad se cipele kombiniraju, stopala se zaboravljaju.Drugim riječima, pravo obrazovanje je vrsta ronilačkog obrazovanja.Glavni razlog prepreka koje su prouzrokovale obrazovne adolescente je taj što se obrazovna praksa provodi u golom obliku ispred njih, a što se djetetove prirode tiče, on nije voljan osjećati da ga netko školuje.


Obrazovanje ne ovisi o onome što podučavate, ali nakon što vaše područje dosegne diplomu, to prirodno tvori duhovnu silu.



Obrazovanje koje obraća pažnju na raspoloženje dobro je obrazovanje i obrazovanje povratka umu.Ako postoji bilo kakav sukob između ljubavi i logike, ljubav treba utvrditi, a logiku se ne treba odrediti.Da biste probudili djetetovo srce svojim umom, možete njegovati vlastito raspoloženje dok njegujete djetetovo raspoloženje.



Da bi se educirao u nerazumnom društvu, potrebna je smirenost raspoloženja.Suočiti se s djecom s duševnim mirom, pridržavati se nevinosti obrazovanja, konvergirati očekivanja svih obrazovanja u smirenost i hraniti Qi.Jer iza smirenosti, prostor za rast djeteta može se u potpunosti proširiti.



Ključ nastavnika trebao bi zaštititi inicijativu svoje djece.Vrlina odgajatelja napravljena je napuštanjem sebe, poput puštanja dostojanstva tako pripisanog učitelja koje smo se pridržavali dugi niz godina.Odlaganje sebe znači smanjiti odgajateljevo ja na manju od prašine, umetnuto u djetetove oči, a dijete se neće osjećati nelagodno.



Oslanjanje na djecu na sveobuhvatni način znači transformirati učenje odgajatelja u prošlom učenju.Odgajatelj mora napraviti korak unatrag.To nije samo promjena obrazovnih metoda, već i duboka promjena u konceptu obrazovanja.




izvor:

Sohu Obrazovanje · Centar za vođenje duševnog vrta i Centar za rast adolescenata



MLS Football Jersey