Nastavite poboljšati životno okruženje!U prvoj polovici završeno je 180.000 četvornih metara starog obnove i obnove stambenog zbrinjavanja u prvoj polovici godine

Okoliš
Kontinuirano poboljšanje stambenog životnog okruženja važan je zadatak u okrugu Jiading za privatne praktične projekte svake godine.Novinar je nedavno saznao iz Odjela za upravljanje stambenim zbrinjavanjem da će se, kao stari projekt za popravak i obnovu stanova Jiadinga kao jednog od privatnih praktičnih projekata ove godine, provesti u nekim zajednicama u ulici Xincheng Road Street i Nanxiang Townu. imat će koristi od 2872 kućanstava.Projekt se planira završiti u prvoj polovici ove godine.
Ujutro, 11. travnja, novinar je vidio u 11. okrugu Fang u Yingyuanu, Xincheng Road Streetu, da se ovdje popravljaju radovi na popravljanju.Boja vanjskih zidova svake zgrade zamijenjena je, a hodnik je također zamijenjen.Put u zajednici prekriven je crnim asfaltom i instalirano je potpuno novo LED ulično svjetlo.
Yingyuan jedanaest okruga Fang ima povijest od gotovo 30 godina, što je prilično stare.”Najzadovoljniji su svima poboljšanju funkcionalnosti!” Napravili su ravni okretni moment, a najviše glavobolje i toplinska izolacija gornjeg kata su riješeni. “
Chang Xueming, osoba zadužena za građevinsku stranku, rekla je da je cjelokupni projekt obnove zajednice u osnovi dovršen i da se konačno zatvaranje provodi. Pitanja, dovršite i poboljšajte sve projekte.
Prema osoblju Centra za upravljanje urbanim građevinama Xincheng Road Street, sveobuhvatna rekonstrukcija starog stanovanja u Yingyuan Erfang, Wufang, osam Fang -a i Elevenfang -a.Također su raspoređeni cjevovodi za opskrbu vodom, plinom i napajanjem koje je potrebno ugraditi u zgradu dizala; .
Pisanje: Zhang Jian
Kamera: Wang Yifan
Izvještaj/povratne informacije