Prvi putnik na tržištu Južne Kine stigao je u Taizhou

Putovanja
(Reporter Zhang Huiying dopisnik Zhao Gengkui) u 12:30, 17. travnja, turistički su turistički “Jiatianxia” rangirani Y484 u potpunom turista došli u Taizhou.
“Dai Ga Hou …” Čim su turisti izašli iz stanice, turistički vodič s 14 -pozicijom dočekao ih je na Kantonskom, a zatim je sve odveo u slikovito područje na uredan način.Posjetitelji su prvi put došli u prvu kulturu cvijeća u zemlji -tematska kultura oblaka Huaqi · Moderna izložba vrtlarstva.Čim sam ušao u izložbenu dvoranu, dinamične slike Nacionalne bodove u boji Tianxiang, cvjetna šljiva cvjeta u Taizhouu i Crveni dlan izložbene dvorane. Turisti padaju u šareno prosperitetno cvijeće snova.Kasnije su turisti došli na demonstracijsko područje cvjetne industrije, a odjednom su ih šokirali stotine tisuća cvjetova s ​​crvenim palmom ispred njih. “Wow, toliko je crvenih dlanova stvarno lijepo, tako je lijepo! Videozapisi.Posjetitelji su također posjetili šest glavnih izložbenih područja cvijeća, uključujući tisuće cvijeća, cvjetni umjetnički stil i vrtnu zabavu, te iskusili slobodno vrijeme i eleganciju breskve slične raju.
Te noći, turisti noću putuju na rijeku Fengcheng.Tijekom brodskih banka, melodični operni zvuk došao je na put. Show of Jiangnan.”Igrajući sve u Taizhouu, iskustvo je vrlo dobro, daleko je nadmašio moju maštu!”
Podrazumijeva se da je ovaj popis putovanja četiri provincije četiri provincije “National Mudan Peony Chunyun Jiangnan”. -Line putovanja, jedan glas do kraja i hodanje tijekom igranja “.U dvodnevnom Thaizhou Itineraru, više od 600 turista, osim što je posjetilo Qiuxeue jezero Huaqi Yunli Scenic Area i doživio noćnu turneju rijeke Fengcheng.
Zhu Xuan, osoba koja je zadužena za promotivni centar za turizam u Taizhouu, rekla je da će u sljedećem suradnju s Odjelom za kulturni turizam Taizhou raditi kako bi nastavili iskoristiti posebne turističke resurse, pružiti više butičnih turističkih proizvoda i nastojati voditi listu turizma više stanica i atrakcija kako bi se omogućilo više turista da dođu na Tajland doživljavaju stil grada Shuichengshui, pomažući u razvoju visoke kvalitete kulturne turističke industrije u Taizhouu.
Izvještaj/povratne informacije