Prikolica za obrazovanje Bojun: Očekuje se da će zabilježiti neto dobit veću od 3,5 milijuna juana u sredini, što je godinu dana -godišnjeg gubitka za zaradu da bi zaradio profit

Obrazovanje

(Izvor slike: Vizija Kina)

17. travnja, Bojun Education je izdao prikolicu za dobit. Godišnji gubitak.

Suočen s rastom neto dobiti, Bojun Education je u najavi izjavio da je to uglavnom zbog završetka financijskog učinka dviju strukovnih škola nakon što je akvizicija završena 31. kolovoza 2023., što je rezultiralo da je šest mjeseci završilo 29. veljače 29. veljače. , 2024. prihod, što je značajno povećanje od oko 400퇹oredbi sa šest mjeseci koji su završili 28. veljače 2023., a škola Pengzhou Bojun izuzeti prihod grupe od oko 19 milijuna juana u dugu koji je Pengzhou Bojun škola koju dug dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga dug duga duga dug duga dug duga dug dug pengzhou bojun.

Pored toga, 15. travnja, Bojun Education je izdao dodatne najave kako bi se dodatno produžilo razdoblje plaćanja 51%kapitala škole Pengzhou i uspostavio drugi dodatni ugovor kako bi se objasnilo.

Prema najavi, Bojun Education je uzeo u obzir povijest razvoja i poslovni plan škole Pengzhou. ljudi, od školske godine 2024/2025 do 2028/2029, dosegli su oko 2600; Isto razdoblje, procjenjuje se da je prihodi škole Pengzhou 105 milijuna juana do 137 milijuna juana.Odbor za obrazovanje Bojun vjeruje da Pengzhou škola ima mogućnost plaćanja preostalih investicijskih fondova u skladu s novim uvjetima.