83. izložba kineske obrazovne opreme otvorena 19. travnja u Chongqingu

Obrazovanje
Dana 17. travnja, prema vijestima organizatora, 83. izložba kineske edukacijske opreme “Digitalno obrazovanje i inovacije koja vodi budućnost” (u daljnjem tekstu “Deadlial Izložba”) bit će 19. travnja do 21. travnja. održan.Događaj koristi internetski i offline fuzijski model.
Ovogodišnju izložbu ukrašavanja domaćin je udruženja Kineske industrije za obrazovnu opremu, a domaćin je Chongqing Komisije za obrazovanje, Chongqing Liangjiang New District Odbor za upravljanje i Narodna vlada Chongqinga u okrugu Yubei.
Prema izvješćima, trenutna kategorija izložbi Skupštine uključuje cijeli industrijski lanac obrazovne opreme kao što su opća oprema, nastavna oprema, neobrađena oprema i pribor itd., Koji sveobuhvatno pokriva obrazovanje, osnovno obrazovanje, strukovno obrazovanje i visoko obrazovanje. Scenarij prijave.Osim pružanja hardverskih objekata, tvrtke koje sudjeluju također će prikazati inovativne proizvode i rješenja za digitalnu opremu i tehnologiju na edukativne scenarije i pokrenuti niz resursa digitalnog obrazovanja, preciznih nastavnih sustava, nakon što se platforme za školske usluge, platforme za obuku nastavnika, podaci Integracijski sustavi itd.Pored toga, dodaju se na temelju konvencionalnih izložbi i posebnih izložbenih područja, dodaju se glazba, sport, umjetnost, rad, rad, knjige, higijena, predškolsko obrazovanje, strukovno obrazovanje i visoko obrazovanje.
Li Yan, sekretar -Udruženje za industriju edukacije China, predstavio je da će taj događaj održati više od 20 sastanka foruma visokog stanja i akademske razmjene u tom slučaju. razvoj industrije.Na primjer, održat će se “četvrta akademska konferencija o obrazovnoj opremi”, “Nacionalna škola za prvu pomoć u obrazovanju pilota za razmjenu radnih aktivnosti”, “Druga digitalna transformacija, laboratorijska i srednjoškolski laboratorijski forum za inovacije i razvoj” 2024 Nacionalno natjecanje tradicionalnog sportskog projekta za mlade (Projekt preskakanja konopa) Chongqing Natjecanje za prikaz “” Treća Shuxiang Campus Reading Reading Education Exchange Activity “.
Xiang Bin, direktor Odjela za osnovno obrazovanje Komisije za obrazovanje u Chongqing -u, spomenuo je da u smislu bezbroj obavještajnih podataka i poticanja razvoja novog zamaha u industriji, prema nepotpunim statistikama, na izložbi sudjeluju 561 nacionalna visokotehnovna poduzeća koja sudjeluju i 324.569 patenata.Mnoga su poduzeća donijela inovativne proizvode i rješenja za obrazovnu digitalnu opremu i digitalne tehnologije u obrazovnim scenarijima. Orijentacija digitalne tehnologije i obrazovnih metoda, pomažu u inovativne promjene obrazovanja i nastavnika. i podučavanje.
Spomenuo je i da će “četvrta akademska konferencija o obrazovnoj opremi” održana tijekom događaja pozvati poznate stručnjake i znanstvenike da istražuju inovaciju opreme za umjetnu inteligenciju i obrazovanje kako bi promovirali integraciju tehnologije i obrazovanja umjetne inteligencije.(China Daily Chongqing Reporter Station Tan Yingzi)
Izvor: China Daily.com
Izvještaj/povratne informacije