Nuggets pobjeđuju Grizzlies 108-104 i počinju sezonu 2-0

Bvb borussia dortmund fans club

Denver Nuggets otvorili su svoju sezonu obrane naslova sa savršenim rezultatom 2-0, porazivši Memphis Grizzliese 108-104 u petak navečer. Pobjedom je prekinut niz od tri poraza na FedExForumu u Memphisu.

Nikola Jokić predvodio je Nuggetse s 23 poena, 10 skokova i 8 asistencija, ali je zbog neumoljive fizikalnosti Memphisa 9 puta okrenuo loptu. Jamal Murray također je imao veliku partiju, zabio je 21 poen i upisao 6 asistencija.

Ključnu ulogu u pobjedi imala je klupa Nuggetsa koji su bili bolji od klupe Grizzliesa rezultatom 42-22. Reggie Jackson zabio je 16 koševa i imao 6 asistencija u 22 minute s klupe, dok je Peyton Watson imao 8 poena, 3 blokade i 1 ukradenu loptu.

Grizzliese je predvodio Jaren Jackson Jr. s 27 poena i 7 skokova. Marcus Smart dodao je 23 poena i 6 asistencija.

Nuggetsi su počeli sporo, ali su u drugoj četvrtini poveli 25-18. Grizzliesi su bili blizu tijekom cijele utakmice, ali Nuggetsi niti jednom nisu zaostajali u četvrtoj četvrtini.

Nuggets pobjeđuju Grizzlies 108-104 i počinju sezonu 2-0

Preostalih 7:28 u četvrtoj četvrtini, Derrick Rose pogodio je skakač za slobodno bacanje i doveo Grizzliese u prvo vodstvo u utakmici. Međutim, Nuggetsi su odgovorili serijom od 7-0, koju je Jamal Murray ubacio tricom.

Grizzliesi su stigli na jedan bod na 40 sekundi do kraja, ali su Nuggetsi izdržali pobjedu.

Nuggetsi će pokušati nastaviti svoj pobjednički niz kada u nedjelju navečer ugoste Golden State Warriorse.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)