Norman Powell kaže da košarkaški IQ LeBrona Jamesa stvara probleme Toronto Raptorsima

Bvb borussia dortmund fans club

Bivši igrač Toronto Raptorsa Norman Powell vjeruje da je košarkaški IQ LeBrona Jamesa bio najveća prepreka Raptorsima u NBA guranju tijekom Powellovog mandata.

Powell se pojavio u P Podcastu Paula Georgea i rekao da je James sposoban boriti se protiv svega što Raptorsi pokušaju zaustaviti. Bio je iznenađen Jamesovim košarkaškim IQ-om i rekao je da James razumije stvari Raptorsa, njihove stvari, te je rekao svom timu da prilagodi svoju obrambenu shemu.

Od 2016. do 2018. James je objavio impresivnih 12-2 u uzastopnim utakmicama doigravanja protiv Toronto Raptorsa. Powell je rekao da postoje trenuci kada Raptorsi znaju da je James toliko dobar da moraju “obratiti pozornost”.

Powellovi komentari dokaz su Jamesove veličine i njegove sposobnosti da dominira utakmicama. Njegov košarkaški IQ jedan je od njegovih najvećih aduta, koji mu je pomogao da postane jedan od najuspješnijih igrača u povijesti NBA lige.

LeBron James i dalje je jak u 21. godini lige

LeBron James ima 38 godina i ulazi u svoju 21. sezonu u ligi. Tijekom svoje slavne karijere osvojio je četiri naslova NBA prvaka i deset puta ušao u NBA finale.

Glavni trener Sacramento Kingsa Mike Brown zadivljen je Jamesovom izdržljivošću i dugovječnošću. “O moj Bože, dobio sam otkaz u Clevelandu i bio sam kao, moram uzeti slobodnu godinu, a onda dođe druga godina i ja kao, čovječe, to je dobro. Pa sam uzeo drugu slobodnu godinu”, rekao je Brown . 21 godina na vlasti je smiješna. “

No, Jamesa muče i ozljede, od kojih su najčešće ozljede, pa je u posljednje tri sezone propustio 27, 26 odnosno 27 utakmica.

Unatoč ozljedi, James je nastavio dobivati ​​još pohvala. Prošle sezone oborio je rekord Kareema Abdul-Jabbara za najboljeg strijelca lige svih vremena s 38.387 poena. Zatim se vraća nakon ozljede tetive tijekom sezone 2022.-2023. I vodio Lakerse do finala Zapadne konferencije.

Hoće li imati još jednu uspješnu sezonu, ostaje za vidjeti dok se Lakersi žele natjecati za NBA prvenstvo s novim izgledom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)