Bellingham i Tchouameni počinju za Real Madrid u El Clasicu, unatoč zabrinutosti Barcelone zbog ozljeda

Bvb borussia dortmund fans club

Veznjak Barcelone Garvey u intervjuu je izrazio svoje divljenje veznjacima Real Madrida Bellinghamu i Joanu Armeneu. Ovaj dugo očekivani okršaj mogao bi imati veliki utjecaj na utrku za naslov La Lige.

Garvey nije skrivao svoje poštovanje prema Bellinghamu, priznajući da je upoznat s Bellinghamovim kvalitetama još od njegovih igračkih dana u Borussiji Dortmund. Garvey je rekao: “Pokazao je svoju razinu u Real Madridu, ali naravno ima mnogo drugih vrlo kompletnih igrača i ne trebate se fokusirati samo na njega, već na cijeli njegov tim.”

Garvey je također pohvalno govorio o Joanu Armeneu, kojeg je nazvao “vrhunskim igračem” i izrazio svoje divljenje snazi ​​francuskog veznjaka.

U utakmici Real Madrida protiv Brage Bellinghama nije bilo zbog tegoba u preponama, što je izazvalo zabrinutost navijača Real Madrida. Ipak, dobra vijest je da se Bellingham potpuno oporavio i potvrdio da je spreman za susret s Barcelonom.

Prema izvješćima, i Bellingham i Joan Armene počet će protiv Barcelone, au veznom redu će im biti partneri iskusni veznjaci Toni Kroos i Fede Valverde. To znači da Eduardo Camavinga može izgubiti početnu poziciju.

Bellingham i Tchouameni počinju za Real Madrid u El Clasicu, unatoč zabrinutosti Barcelone zbog ozljeda

U međuvremenu, trener Barcelone Xavi Hernandez suočava se s velikim izazovom jer su ključni igrači kao što su Pedri, Lewandowski i Raphinha propustili utakmicu protiv milanskog Intera zbog ozljeda.Postoje sumnje oko nadoknađivanja ove ključne utakmice. Osim toga, Frenkie de Jong, Conde i Roberto također su odlučili propustiti ovu utakmicu, što dodatno otežava Barcelonine pripreme.

Ova utakmica El Clásica bit će tijesna, a obje momčadi mogu se pohvaliti igračima svjetske klase. Real Madrid ima mlade talente poput Bellinghama i Joana Armenea, dok Barcelona ima iskusne zvijezde svjetske klase poput Lewandowskog i Pedrija. Ishod ove utakmice mogao bi imati veliki utjecaj na utrku za naslov La Lige.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)