Manchester City dominira u Ligi prvaka, ostvarivši osam uzastopnih pobjeda i postigavši 24 gola

Bvb borussia dortmund fans club

U uzvratnoj utakmici 1/8 finala Lige prvaka Manchester City je svladao Kopenhagen s 3-1 ukupnim rezultatom 6-2 i uspješno prošao dalje. Istovremeno, Real Madrid je također uspješno prošao dalje nakon što je u drugom kolu remizirao s Leipzigom 1-1, ukupnim rezultatom 2-1. Obje su momčadi ove sezone imale dobre rezultate u grupnoj fazi Lige prvaka, pobijedivši u svih šest utakmica do vrha skupine.

Vrijedi spomenuti da je nakon remija Real Madrida s Leipzigom Manchester City postao jedina momčad koja je ove sezone zadržala pobjednički rekord u Ligi prvaka. Manchester City je zabio ukupno 24 gola u 8 utakmica Lige prvaka ove sezone, dok je primio 9 golova.

Manchester City dominira u Ligi prvaka, ostvarivši osam uzastopnih pobjeda i postigavši 24 gola

Ovaj rezultat pokazuje izvanrednu izvedbu Manchester Cityja i snažnu snagu u Ligi prvaka. Čvrstom obranom i izvrsnim napadom pokazali su dominaciju kako u grupnoj fazi tako iu 1/8 finala, čime su si izborili poštovanje i povjerenje na terenu.

Što se Real Madrida tiče, iako su u drugom kolu remizirali s Leipzigom, ipak su prošli 2-1 u ukupnom skoru. To također pokazuje stabilnost i smirenost Real Madrida u kritičnim trenucima, ali i iskustvo i snagu u Ligi prvaka.

Za ove dvije momčadi promocija je jedan od ciljeva u Ligi prvaka ove sezone, a njihova izvanredna igra također je donijela radost i ohrabrenje momčadima i navijačima. I u narednim utakmicama nastavit će vrijednim radom za što bolje rezultate i boriti se za čast kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)