Podijeljeni smo. Cunninghamovo poricanje problema Pistonsa izazvalo je raspravu

Bvb borussia dortmund fans club

Prijezir Cadea Cunninghama prema 2-26 Detroit Pistonsima izazvao je žestoku raspravu u NBA krugovima. Hrabro je izjavio: “Naš rekord nije 2-26. Ovo je ostavilo navijače i kritičare podijeljene oko razloga koji stoje iza povijesnog niza poraza momčadi i njezinih budućih izgleda.

Zagovornici Cunninghamovog optimizma tvrde da nedavni porazi Pistonsa protiv teških protivnika poput Lakersa i Pacersa ne odražavaju u potpunosti potencijal momčadi. Oni ukazuju na bljeskove briljantnosti mladih igrača Pistonsa i naglašavaju izazove okupljanja pobjedničke momčadi u teškoj Istočnoj konferenciji.

Podijeljeni smo. Cunninghamovo poricanje problema Pistonsa izazvalo je raspravu

Međutim, klevetnici su smatrali da su Cunninghamovi komentari zabrinjavajuće izvan dodira sa stvarnošću. Momčad se klati na rubu najduljeg niza poraza u jednoj sezoni u NBA ligi i brinu se da će Cunninghamov nedostatak hitnosti spriječiti momčad da preokrene stvari. Ističu nevjerojatne rekordne brojke Pistonsa, posebno njihov loš neto rejting i maržu prometa, kao dokaz dubljeg problema.

Sjena povijesti također je potaknula argument da će još tri poraza poslati Pistonse u NBA sramotu. Ovaj pritisak, zajedno s Cunninghamovim proturječnim stajalištima, stvorio je opipljivu napetost unutar baze obožavatelja Pistonsa.

Dakle, što je sljedeće za Detroit? Može li Cunninghamov optimizam potaknuti val kasne sezone ili će ih težina povijesti povući dalje u ponor? Samo će vrijeme pokazati je li prkos mlade zvijezde katalizator promjena ili znak dublje atrofije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)