Korporacija za izgradnju "ekološkog + poslovnog" dvostrukog izvrsnog okruženja za promicanje zelenog razvoja

Okoliš
“Zahvaljujemo na vašim uputama, pomozite nam da pravodobno riješimo probleme u zaštiti okoliša i poboljšate mogućnosti upravljanja okolišem i razine.” Od trinaeste podjele korpusa, osoba zadužena za Odjel za zaštitu okoliša, rekla je službenicima za provedbu zakona o uredu za ekološku okoliš.
Od početka ove godine, Ured za ekološku okoliš korpusa nastavio je produbiti reformu EIA “decentralizacije upravljanja službom” i pridržava se “idi ruku pod ruku” izgradnjom ekološkog okruženja i poslovnog okruženja .Odjeli za ekološku okoliš na svim razinama korpusa obavljaju svoje funkcije, “Pošaljite politike, šalju zakone i pošalju tehnologiju” da uđu u poduzeće, provede terensko istraživanje, na uredu -optimiziraju postupak odobravanja, aktivno dolaze u ključne projekte , Nastavite unaprijed usluge, nastavite graditi “Ecology+Business+Business” dvostruko izdućeno okruženje, aktivno promovirati izgradnju glavnih projekata i pomoći u razvoju visokog kvaliteta korpusa.
Ured za ekološku okoliš korpusa uvijek se pridržavao koncepta “raditi praktične i dobre stvari” za poduzeće, uspostavio je uslužni račun za procjenu okoliša i odobrenje glavnih projekata i uključen u glavne građevinske projekte ugrađene na račun, redovito Zakazivanje, “One -on -on -One” Smjernice za pomoć; Uvjeti zaštite okoliša.
Kako bi nastavio promovirati razvoj usluga visoke kvalitete, Corps Ecological and Environment Bureau osnovao je posebnu uslugu za razvoj usluga visokog kvaliteta. Oblik simpozija i službenika za provođenje zakona koji populariziraju relevantne zakone i propise, poboljšavaju svijest o zaštiti okoliša i zakona -koji se može povući u poduzeću i riješiti susret tvrtke u procesu smanjenja prljavštine i zelenog razvoja. Vodite poduzeća za uspostavljanje koncepta zelenog razvoja, prenošenje odgovornosti za ekološku i zaštitu okoliša i akumulirati zamah zelenog razvoja.
Kako bi dodatno optimizirao poslovno okruženje, 2023. godine, Ured za ekološku okoliš korpusa izdao je “katalog odobrenja za procjenu utjecaja na okoliš iz korpusa korpusa (2023.)”, a zatim je pao 13 kategorija i 16 i 16 Kategorije odobrenja za odobrenje u Uredu za ekološku okoliš raznih divizija “mogu se dodijeliti”; i gradovi se provode, a nakon što su stavke odobrenja decentralizirani, ekološka ekologija svake podjele i grada je ekološka.(Qin Junwei)
Izvještaj/povratne informacije