José Mourinho: Saudijski klubovi Al-Ahli i Al-Ittihad s mega plaćama, Real zainteresiran?

Bvb borussia dortmund fans club

Jose Mourinho mogao bi imati izglede za karijeru u Saudijskoj Arabiji. Prema Corriere dello Sportu, dva kluba Al-Ahli i Al-Ittihad ponudila su portugalskom treneru godišnju plaću od 50 milijuna eura kako bi ga nagovorili da napusti Romu sljedećeg lipnja. Dva su kluba već kontaktirala zvjezdanog trenera u ljeto, no Mourinho je tada odbio ponudu.

Ipak, nije krio interes za rad u Saudijskoj Arabiji.

“Nitko ne zna budućnost, ali sam uvjeren da ću raditi iu Arabiji”, rekao je 60-godišnjak u intervjuu za egipatsku televizijsku postaju “MBC” prije dva tjedna. “Ne znam kada. Ali Vrlo sam siguran da hoću.”

Mourinhu trenutno ne nedostaje ponuda. Vlasnik Real Madrida Florentino Perez navodno vrši pritisak na Mourinha da se vrati u španjolski prvak kao nasljednik Carla Ancelottija. Mourinho se još nije oglasio o mogućem prelasku u Real Madrid.

José Mourinho: Saudijski klubovi Al-Ahli i Al-Ittihad s mega plaćama, Real zainteresiran?

Nakon osam odigranih dana klub AS Roma nalazi se na desetom mjestu na tabeli sa ukupno jedanaest bodova. To je daleko ispod očekivanja Mourinha, koji je više puta kritizirao američkog vlasnika kluba Dana Friedkina, kojeg optužuje za premalo ulaganja u nove igrače tijekom ljeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)