Izvan igre: LeBron James i Jayson Tatum dijele božićno veselje s vođama

Bvb borussia dortmund fans club

LeBron James i Jayson Tatum podijelili su dirljiv trenutak izvan terena. Jamesove su oči zasjale kad je Tatumov sin Duce pristupio Boston Celticsima nakon njihove 126-115 pobjede nad Los Angeles Lakersima.

Četverostruki NBA prvak se nasmiješio i srdačno pozdravio Deucea, “Sretan Božić, čovječe! Kako si, mali?” Kratka razmjena ne samo da je pokazala poštovanje između dvije superzvijezde, već je i privukla pozornost. Do neke mjere, to su pozitivni osobni odnosi koji nadilaze natjecateljske odnose.

Izvan igre: LeBron James i Jayson Tatum dijele božićno veselje s vođama

Ova prijateljska interakcija bila je u oštrom kontrastu sa žestokim okršajem na terenu, a Lakersima je ovo bio i treći uzastopni poraz od Celticsa u posljednje dvije sezone. James se dobro pokazao sa 16 poena, 9 skokova i 8 asistencija, a Tatum je postigao rekord Celticsa sa 25 poena, 8 skokova, 7 asistencija i 1 blokadom.

Ipak, unatoč intenzivnoj konkurenciji na terenu, ovaj trenutak nakon utakmice istaknuo je istinsko poštovanje i toplinu između Jamesa i Tatuma. Njihovo rivalstvo postojalo je samo na terenu, ali njihova osobna povezanost nadilazila je igru.

Tatum je javno izrazio svoje divljenje prema Jamesu, priznajući ga kao inspirativnu figuru i mentora. “On je netko s kim sam jako blizak i s kim imam dobar odnos”, rekao je Tatum. “Čast je imati priliku igrati protiv jednog od najboljih igrača svih vremena.”

Ovo uzajamno poštovanje pokazuje se u njihovoj interakciji na terenu i izvan njega. Njihovo rivalstvo nadahnjuje sjajne mečeve, a njihova povezanost izvan terena dodaje ljudski štih legendi Celticsa i Lakersa.

38-godišnji James nastavlja izazivati ​​svoje godine, s prosjekom od 25,7 poena, 7,7 skokova, 7,3 asistencije i 1,5 ukradenih lopti u svojoj 21. sezoni. U međuvremenu, Tatum, koji sada ima sedam godina, blista kao mlada zvijezda, s prosjekom od 26,9 poena, 8,5 skokova, 4,1 asistencijom i 1,0 ukradenom loptom po utakmici.

Oba igrača su kamen temeljac svojih timova, vodeći Celticse do najboljeg rezultata u Istočnoj konferenciji (23-6), dok su Lakersi ostali na devetom mjestu u Zapadnoj konferenciji (16-15).

Suparništvo na stranu, Jamesov i Tatumov prijateljski odnos podsjetnik je da sportski duh i prijateljstvo mogu koegzistirati s intenzivnim natjecanjem. LeBron je pozdravio Deucea veselim “Sretan Božić” na Božić, dokazom odnosa i dodavanjem zdrave doze radosti NBA praznicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)