Chicago Bred Toe Jordan 1 High in Black & Red

Bvb borussia dortmund fans club

Nadčasové tenisky klasického designu

Levné cheap Jordan 1 Chicago Black Toe High jsou klasické tenisky, které existují desítky let. Je nutností pro každého sneakerhead a je vždy velmi žádaný.

Všestranné tenisky, které lze obléknout nahoru nebo dolů

Cheap Jordan 1 Chicago Black Toe High jsou jednoduché, ale elegantní tenisky. Má černo-červený svršek s bílými akcenty. Swoosh je černý a špička a kotník jsou také černé. Tkaničky jsou bílé a podrážka černá.

Chicago Black Toe Jordan 1 High jsou všestranné tenisky, které lze obléknout nahoru nebo dolů. Skvěle se hodí na každodenní nošení, ale i na speciální příležitosti.

Chicago Bred Toe Jordan 1 High in Black & Red

Povinná výbava každého sneakerheada

Chicago Black Toe cheap Jordan 1 High byly poprvé vydány v roce 1985. Byla to jedna z původních barev Air Jordan 1 a rychle se stala oblíbenou mezi sneakerheads.

Tenisky navrhl Peter Moore, který také navrhl originální uniformu Chicago Bulls. Černočervená barva byla inspirována domácími dresy Bulls.

Tenisky, které jsou stále stejně oblíbené jako vždy

Chicago Black Toe Jordan 1 High jsou stále jedny z nejoblíbenějších tenisek na světě. Jedná se o velmi žádané tenisky, které se často rychle vyprodají.

Tenisky jsou oblíbené, protože se jedná o nadčasový design, který nikdy nevyjde z módy. Je to také všestranná teniska, kterou lze nosit v různých nastaveních.

Tenisky, které zaručeně otočí hlavu

Chicago Black Toe levná cheap Jordan 1 High jsou klasické tenisky, které jsou stále stejně oblíbené jako vždy. Je nutností pro každého sneakerhead a je skvělým doplňkem každého šatníku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)