2023. godine, blagoslov „Zlatne dame“ ​​Blagoslova površinskog vođe, utjecaj Dou Shen -ovog obrazovanja povećat će se

Obrazovanje

  Razvoj mobilnog interneta ljudi su promijenili način stjecanja znanja i vještina, a kratki videozapisi postali su popularan način učenja.Već 2018. godine, pionir Dou Shen Education of the Great Languad Education System doveo je u industriju da pokrene kratki videozapis, dok je osvojio podršku mnogih korisnika, također će se protresti u 2023. U džepu, snazi, snagom, snagu, snagu, snagu, snagu, u džepu, snagu, u džepu, snagu, u džepu, snagu, u džepu, snagu, u džepu i utjecaj obiteljske matrice zaglavlja obiteljskog obrazovanja.

  Kako bi promovirali prosperitet i razvoj obrazovne industrije, nagrade su veće marke koje se pridržavaju kvalitete obrazovanja i univerzalnog duha. “Uspješno se održava.Na konferenciji je dodijeljen Obrazovanje Dou Shen -a “Zlatne dame” Unurskog tima u Nastavnu i istraživačkog tima 2023. godine. .

  Posljednjih godina sve više i više obrazovnih stručnjaka stvorilo je vrijednost u kratkim videozapisima sa znanjem, kao i obrazovanje Dou Shen.Od pokretanja kratkih videozapisa, Dou Shen Education je uvijek inzistirao na sadržaju visokog kvaliteta, a kratka reprodukcija videozapisa u sljedećoj godini premašila je milijardu.U isto vrijeme, Dou Shen Education je također aktivno reagirao na izazove industrije, iskoristio je priliku za transformiranje u MCN kompanije s poznatim učiteljima IP kao jezgru, ne samo da je uspješno upravljao IP -baziranim na temelju računa, već i emitiranog modela, već Također je stvorio broj računa računa računa nekoliko milijuna obožavatelja. TOP10 vodećih službenih TOP10 opetovano je na popisu, a također je proširio i granicu internetskog obrazovanja u kombinaciji s vlastitim prednostima, otključavajući novu točku poslovne mogućnosti branda, čineći akviziciju i komunikaciju znanja učinkovitije.Pod blagoslovom niza mjera, trenutni matrični broj obožavatelja obrazovanja Dou Shen premašio je 16 milijuna, što je istinski obiteljski marka natjecanja u obiteljskom obrazovanju.