2021. 20 modnih meta

Moda

Nova godina i novo vrijeme, Nova godina s novom nadom, postepeno dolazi k nama -Nova godina napokon dolazi.Spremni za ljubljenje modnim valovima u 2020. godini, tako da su ljudi koji spominju riječ “detoksikacija i ovisnost” bez riječi.

1. Odaberite odjeću bez leđa

Glumica Channel French, Milly Dark, nosila je sanjivu haljinu u filmu “Blonde” iz 1972. godine, koji vrijedi 360 -degrega izloženosti Tiktoku.Givenchyjev Matthew M Williams najpopularnija je duboka V suknja u filmu (dobro, nakon čega slijedi moderan odgovor na koji je Julie Christie glumila u filmu “Šampon” 1975.)?Dodajte vidljivi pojas.

2. Dani pri zagrljaju prekrivača

Od Pradove najlonske tkanine do Fendijevih nosnih prekrivača, istina je da ćemo se 2021. ponovno pojaviti i uživati ​​u udobnosti koju je donio dolje.

3. S glavom šahovske ploče

Stil oblačenja genija Beth Harmon u “stražnjem krilu” vole ukrasni stručnjaci na Instagramu, a zimska haljina će također biti osvježena, a ova će se moda nastaviti do 2021. godine.Ne idite na Chanelovu seriju rane jeseni i španjolska marka Gimaguas -Ovo je marka 2021. godine pripremljena za one koji “ne čine oznaku”.

4. Kupite više robe za sekundu

Koje su tajne internetske kupovine druge robe?To je razumjeti vašu veličinu.Svi proizvodi s najboljim prodavačima mogu vam pružiti detalje o veličini potreba odjeće -bilo da su to Y2K izbrijane traperice ili serije Tom Ford -ove Gucci Dream Broad.

5. Nosite svu bijelu odjeću (i održavajte je čistom)

Emilio Pucci’s SS21 serija je vrlo uvjerljiva.Stvarno je teško odabrati.

6. Ako oklijevate, nosite naušnice

Izuzetno meka traper tkanina s visokim trenirkima odjeće -SS21 serije prekrasne vode je dovršena, što u novu godinu donosi novi i ugodan osjećaj modne industrije, samo malo uvjeta: naušnice za prikupljanje očiju u 30 sekundi.

7. Neka niski struk opet postane popularan (ili slijedite korake Bella Hadida kako biste snizili struk hlača)

Koliko dugo će se ocijediti ovaj modni vjetar?Po riječima Larryja Davida, gledajući Versace, Miu Miu i Balmainove hlače koje se neprestano spuštaju na modnoj reviji Nove sezone, pomislit ćete da su vrlo, vrlo niske.Nakon deset godina hlača s visokim strukom, vrijeme je da otkrijemo pupka (kao što nas je Bella Hadid već dugi niz godina ohrabrila, poznata je po samostalnoj samostalnoj hlačama s niskim varalicama).

8. Umjesto ukrašavanja struka, bolje je ukrasiti vrat

Chanel je omogućio klasični lančani pojas (od seta cvijeta do tajica, lančani pojas može gotovo zategnuti sve), a Blumarine stilist Lotta Volkova također je ukrašen sjajnim logotipom na struku, dodajući Y2K eru. .

9. Vratite se na rame -bez prsluka

Kad Hermes pokaže ovu košulju za suspenziju na svojoj SS21 showu, znamo da je klasični model ovog stoljeća suđeno da bude izuzetno luksuzan.Noseći sportsku jaknu u stilu patentnog zatvarača, luksuznu drvenu pupu od debelog metra, veliko postignuće.

10. Dodajte elemente u područje sporta

Tvrtka za suradnju Adidas Originals za suradnju Grace Wales Bonner napravila je sportske jakne u 1970 -ima u najpopularniji kaput u proljeće 2021. godine.Ovaj kaput privlači stilsko iskustvo emisije Miu Miu SS21, a opremljen je suknjom koljena -knee.

11. Stavite mini stil

“Ljeto ljubavi” poznato je da je u trećoj četvrtini.Jedini pribor koji se može upariti s njim je stav.

12. Dodajte metalnu glazbu Burberry Disco Timesa na popis pjesama

Svirajte najveću romansku disko glazbu NTS -a, tako da će vaš lančani oklop biti nov.

13. Napravite svoje društvene mjehuriće

Ponovno pregledajte pčelinji dokumentarni film “Honey Land” 2019. godine, zagrlite Kenzoovu Oliveira Baptista i osjetite društvenu udaljenost koju je stvorila njegova maglovita i implicitna suknja s pčelinjim mjehurićima.

14. Napravite novu vrećicu za zglob i stavite je u rješenje za pranje ruku

Kada smo uključeni dnevne antivirusne mjere, nećemo napustiti zdravlje i sigurnost zbog vodećih modnih trendova.

15. Stavite haljinu na vanjsku stranu hlača

Koristite najomiljenije slojeviti stil Muasia Prada: Black krojenje, možete nositi svoju omiljenu odjeću za ulaganje u mid -ljepši tijekom cijele godine.

16. Košulja šešira s piercing suknjom

Givenchyjev kreativni direktor Matthew M Williams pročitao je naše izgaranje i šarmantne misli?Ako koristite košulju s kapuljačom svoje tvrtke s prozirnim stilom kaputa kao referencu, odgovor je da.Utvrđen je ton NYE 2020, Givenchy High -End Selekcija (vidi SS21 promatranje 16).

17. Nikad ne procjenjujte snagu ružičaste inspiracije

Koje je proljetno rješenje danske dizajnerice Cecilie Bahnsen?Bilo da se radi o ljubičastim bojama ili mekom tonu blijede i blijede (pozadina plaže), velika količina ružičaste boje dodaje se raznim bojama.

18. Kupi suknju košulje

Ovogodišnja WFH Epoha uskoro će otvoriti novu eru odijevanja. 2021.

19. Obratite pažnju na psihodeličnu referencu proljetnog dana

Nije teško otkriti da modni trend ruke “Vogue” često ima blago ime: “Novo krojenje”, “Fresh Charm” i “Nova vrsta cipela”.I imamo jedinstveni stil -guramo drevni psihodelični stil kalifornijske nesreće glavne kulture (razmislite o čarobnim rukavima za rupčić i vjernosti u boji zalaska sunca) na vrh trenda odjeće 2021. godine.

20. Plum